Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ спечели и в Каменар

ГЕРБ спечели и в Каменар

Ерол Тахсин от ГЕРБ е новият кмет на село Каменар, община Лозница. Той е получил 174 гласа. Това съобщи пред "Фокус" - Шумен председателят на ОИК Лозница Румяна Костадинова.

Ниязи Хюсеин от ДПС е получил 154 гласа.

Поздравявам кандидата на ПП ГЕРБ Ерол Тахсин, който спечели убедително на частичните избори в село Каменар. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов пред "Фокус".

"Благодаря на всички, които работиха за неговата кампания, защото чрез тях ГЕРБ направи истински пробив в община, в която изборите винаги са печелеха традиционно и убедително от друга политическа сила. Това означава, че сме намерили подходящия кандидат и че политиката която ГЕРБ води, се възприема и подкрепя от местните жители", коментира Цветанов.

"Искам още веднъж да благодаря на областната структура в Разград, както и на общинската организация в Лозница, които нагледно доказват, че ПП ГЕРБ не дели избори на важни и маловажни,а подхожда еднакво отговорно за тяхната подготовка и провеждане, където и на територията на България да се провеждат", добави той.

На изборите са гласували 335 души от 476 имащи право на глас. 7 са недействителните бюлетини. Жителите на село Каменар гласуваха в една секция.

Припомняме, че на балотаж за кметския пост в Каменар след частичните изборите на 5 юни отидоха кандидатът на ДПС Ниязи Хюсеин и Ерол Тахсин от ПП ГЕРБ. На първи тур кандидатът на ДПС получи 125 гласа, а този на ГЕРБ с 11 повече - 136. Тогава третият кандидат за поста Емилиян Емилиянов от Реформаторски блок отпадна от надпреварата със 70 гласа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе