Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ се регистрира първа за местните избори

ГЕРБ се регистрира първа за местните избори

ПП ГЕРБ се регистрира първа за местните избори.

Преди минути в сградата на ЦИК бургаският кмет Димитър Николов, старозагорският му колега Живко Тодоров и Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София, подадоха документите. 

"Бяхме приети без забележка. Внесохме 9999 подписа, както винаги. Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот. Желаем на всички партии, кметове, общини успех", заяви Димитър Николов. 

 "Убедени сме, че ще постигнем много добър успех. Колегите готвят изборните си програми", добави още той. "Когато самият кандидат за кмет на София счете за необходимо, тогава ще съобщи. Със сигурност целите ни няма да бъдат по-малко от предния мандат", заяви Николов. И добави, че отстраненият кмет на Созопол Панайот Рейзи няма да се кандидатира отново.

За поредна година ПП ГЕРБ се регистрира първа, след като в продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия, за да гарантират първото място на ГЕРБ.  Необходимите документи бяха внесени от членовете на ИК на ГЕРБ Живко Димитров, Живко Тодоров, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе