Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ прекроява структурите си за изборите

ГЕРБ прекроява структурите си за изборите

Предстои да бъдат направени промени в още няколко общински структури на ГЕРБ преди местните избори през 2019 г., каза днес във Варна председателят на парламентарната група и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

В крайморския град той откри Седмия университет на Старейшини ГЕРБ, който е посветен на националната сигурност като важен елемент от регионалната и европейската политика на България.

Цветанов уточни, че в Добричка и в Плевенска област политическата формация е постигнала слаби резултати на предишния местен вот и е съвсем закономерно да бъдат направени кадрови промени.

За Хасково се изговори прекалено много, темата се превърна в опорна точка за нашите политически опоненти, допълни Цветанов. По думите му за ГЕРБ е важно партийната структура там да продължи да работи така добре, както преди предишните местни избори.

Цветанов допълни, че ГЕРБ се разграничава от кмета на Хасково Добри Беливанов, защото не е покрил очакванията, декларирани по време на предизборната кампания през 2015 г.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе