Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Депутат от ГЕРБ: Структурата е зад Добрев, Беливанов да даде оставка

Депутат от ГЕРБ: Структурата е зад Добрев, Беливанов да даде оставка

Винаги сме били под напрежение. Ако не иска негативи, човек не трябва да се занимава с политика. Трябва да си достатъчно аргументиран, за да си защитен. С колегите от "Обединени патриоти" сме приятели и партньори. Всеки има идеи и това води до конфликти, но в крайна сметка е важно държавата да върви напред. Противоречията трябва да се изглаждат максимално бързо, както направи премиерът". Това каза пред "Канал 3" депутатът Александър Ненков от ГЕРБ.

Познавам Делян Добрев от много отдавна. Той е много млад, способен и интелигентен човек. Не вярвам да бъде сменен като председател на структурата в Хасково. В момента цялата структура е зад Делян Добрев и кмета Беливанов трябва да си подаде оставката. Сигурен съм, че Делян Добрев милее за града си и всичко, което прави е в интерес на гражданите, коментира Ненков.

Смятам, че думите на г-н Велчев бяха преекспонирани, заяви той по повод  поисканата оставка от ДПС на председателя на Комисията по вероизповеданията и правата на човека Красимир Велчев.

Смятам, че Комисията по досиетата има още какво да даде и не трябва да бъде закривана. Все още дължим отговори на обществото. Смятам, че г-н Тодоров е много подходящ за поста на председател на тази комисия. Той е много навътре в тази тематика", допълни Ненков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе