Извънредни новини

Георги Иванов: Отивам за победа на "Герена"

Георги Иванов: Отивам за победа на

Отивам за победа на "Герена", изпъчи се треньорът на "Черно Море" Георги Иванов след успеха на тима му над "Локо" (Пд) с 2:0 на "Тича". Въпреки трите точки Гонзо бе критичен: "Пропускаме пета дузпа, което, ако не беше жалко - щеше да е смешно. Трябва да развиваме и контраатаките си по ефективно".

"Смърфовете" записаха трета поредна загуба в плейофната фаза, а "моряците" се поздравиха с първи успех след 3 равенства. Головете в срещата вкараха Бергонси в 17-ата и Бакари в 82-ата минути. Вторият изпусна и дузпа, като уцели гредата както и срещу ЦСКА преди седмица. С тази победа "моряците" се затвърдиха на шестата позиция с 49 точки. Пловдивчани пък са седми с 45 пункта.

Станков: Престъпен съдия

Вой до небесата нададе треньорът на "Локо" (Пд) Сашо Станков след поражението срещу "Черно Море". Специалистът обвини рефера Станислав Ставров, че бутал домакините към победата. "За мен това е престъпно съдийство. Такова нещо не съм виждал. Уникален съдия, който правеше всичко, за да подари успеха на "Черно Море". На нас пък не ни даде чиста дузпа", оплака се като се световно Станков. После се поуспокои и добави: "Не подценяваме плейофната фаза заради мачовете за Купата. Ще се опитаме да компенсираме загубите в следващите двубои".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе