Извънредни новини

Руснаците се гаврят: Англия клекна пред "Старият снаряд"

Руснаците се гаврят: Англия клекна пред

"Трите лъва" си вкараха автогол още преди мача

Руските медии взеха британците за мезе заради истерията около "Старият снаряд". Подводницата, която се появи в териториалните води на Обединеното кралство, бе сметната за провокация преди двубоя между двете страни днес в Марсилия. "Интересно защо им бяха необходими всички налични кораби, както и допълнителна помощ от НАТО, за да преследват нашата подводница, която бе теглена на буксир", обявиха от Военното министерство. Медиите пък разкриха, че "Старият снаряд" наистина заслужава името си. Той развива скорост от едва 20 възела, освен това може да се потапя само на 300 метра. За капак стои потопена едва 45 минути. "Някои дори трудно биха я нарекли подводница в истинския смисъл на думата", допълват медиите в Русия.

Британците обаче не им останаха длъжни. Букмейкърската къща "Пади пауър" паркира ТИР пред посолството на руснаците в Лондон. Возилото бе брандирано с култова фраза на Джеймс Варди, която да дразни братушките. "Който говори глупости, ще си го получи", гласи тя.

В същото време се оказа, че тъпотия са сторили не руснаците, а шефовете на Футболната асоциация на Англия. Те си вкараха истински автогол с избора на хотел в Марсилия. Оказа се, че Рууни и компания ще спят до фен зоната. Така футболистите трябваше да слушат цяла нощ песните на около 80 000 свои сънародници, които се изсипаха във френския град за мача.

Фенове влизат в музей заради "сборная"

Феновете на Русия в Москва ще гледат битката с Англия в музей. Историческият парк "Русия - моя история" ще приеме стотици привърженици, които да наблюдават мача на огромен екран. Домакините са се погрижили за удобството на присъстващите и са подготвили специални меки столове, както и обилно количество храна, достойно за подобен тип събитие. Дано обаче да са били достатъчно придвидливи и алкохолът да остане табу. Подобен тип излъчвания по принцип завършват с бой в страната, като на последния Мондиал десетки пострадаха в мелета. На същото място през май бяха организирани преки излъчвания от световното по хокей, а инициативата на "Матч ТВ" се превърна в тотален хит. От медията се надяват, че Леонид Слуцкий и компания ще привлекат още повече желаещи от хокеистите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе