Извънредни новини

Гърдите на Лима засенчиха жребия

Гърдите на Лима засенчиха жребия

Истинският победител от жребия за Мондиал 2014 е Фернанда Лима. 36-годишната красавица сложи в малкия си джоб бивши и настоящите футболни величия. Хиляди признаха, че са гледали предимно в деколтето й. Мрежите прегряха от постове за Фернанда.

"Така и не разбрах кой в коя група е, докато зяпах гърдите й", призна един от новите й поклонници в "Туитър". "Футболът се сдоби с кралица Фернанда", хвалят я и в Италия. "За съжаление на всички сърцето й е заето. Момчето, което беше до нея случайно й е съпруг", заяви "Дейли мейл". "До петък вечерта никой извън Бразилия не знаеше нищо за нея. В момента обаче това е най-горещата и коментирана жена в света", отчете швейцарският "Блик".

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели не беше никак доволен от жребия. "Адзурите" са в група с Англия, Уругвай и Коста Рика. "По-лошо не можеше да бъде. Трябва да сме внимателни. В крайна сметка няма значение срещу кой играем, а как ще играем", коментира той.

Треньорът на французите Дидие Дешан пък обяви:

"Хубавото е, че нямаме много мачове в Северна Бразилия, където ще е адски топло и влажно". "Петлите" са в поток с Швейцария, Хондурас и Еквадор.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе