Извънредни новини

Гълъбинов се връща в серия "А"

Гълъбинов се връща в серия

Андрей Гълъбинов е пред трансфер в серия "А", намекна самият той пред "Стандарт" след мача с Беларус, спечелен от нашите с 2:1. В потвърждение на думите му вчера сайтът Тuttomercatoweb.com написа, че от нападателя се интересуват елитните "Киево" и "Торино". Гълъбинов е собственост на "Ливорно", но няма мачове в серия "А". От началото на този сезон той играе като преотстъпен във втородивизионния "Авелино" и прикова вниманието на специалистите с поредицата от голове, които отбеляза за тима. "Договорът ми с "Ливорно" е за още една година. Имаше запитвания за мен. Сега, като се прибера, ще се видя с мениджъра си, той каза, че ме чака да говорим, не мога да кажа за какво става дума, защото и аз още не знам", сподели Андрей.


За двубоя с Беларус, в който той се понрави с играта си и със сигурност продължава да е в плановете на селекционера Любослав Пенев, Гълъбинов сподели: "За всеки играч най-голямото постижение е да бъде извикан в националния отбор, голяма чест. Доволен съм от представянето си".


На лагера преди мача е делил стая с Павел Виданов, с когото са израснали заедно в юношите на ЦСКА. "Повечето играчи са от българското първенство и не ги познавах. Има няколко момчета, играли сме заедно при юношите и си поддържам отношения. "В отбора ме приеха нормално, всичко беше наред", сподели той.


От около година нападателят има италианско гражданство, а от 4 не се беше прибирал в България. Най са му вкусни бабините гозби. "Не мога да готвя и, понеже с нашите живеем в различни градове в Италия, се храня в клубния ресторант", разкри Андрей.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе