Извънредни новини

Реал на 1/4 финал, Челси и Галатасарай направиха хикс

Реал на 1/4 финал, Челси и Галатасарай направиха хикс

Гелзенкирхен. Реал (Мадрид) смачка Шалке с 6:1 като гост в първия мач от 1/8-финалите на Шампионската лига между двата отбора. След тази победа с голово шоу реваншът в Мадрид се превръща в чисто протоколен мач, тъй като един евентуален обрат на немския тим на чужд терен при такава голова разлика, и то срещу "белия балет", е почти невъзможен. Така Реал вече може да мисли за 1/4-финал още след първата среща.

С по два гола се разписаха Карим Бензема (13, 57), Гарет Бейл (21, 69) и Кристиано Роналдо (52, 89). Награда за подкрепящата публика на Шалке бе почетният гол на Хунтелаар в добавеното време на мача.

Реваншът Реал (Мадрид) - Шалке ще е на 18 март в Мадрид.

Истанбул. Галатасарай и Челси направиха хикс 1:1 в първата осминафинална среща от Шампионската лига, но ако искат победата, турците ще трябва да се потрудят много в реванша.

Двубоят започна силно за лондончани с гол на Фернандо Торес още в деветата минута. В края на първото полувреме домакините стигнаха до попадение, но то бе отменено, защото на терена имаше две топки. След почивката отново "сините" имаха превес в играта, но Галатасарай се активизира към вратата на Чех. Усилията на на домакините резултираха в успех в 64-ата минута, когато Шеджу изравни резултата, за радост на екзалтираните фенове на стадиона в Истанбул.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе