Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Филм и снимки за Къщата на буквите на Цветанов

Филм и снимки за Къщата на буквите на Цветанов
  • Създадена да извисява е мотото на супер луксозната сграда "Летера"
  • Снимки и специален филм за Къщата на буквите са поместени на сайта на "Артекс". ВИЖТЕ ФИЛМА ЗА СГРАДА "ЛЕТЕРА"

Създадена да извисява. Това е мотото на Къщата на буквите, в която вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов си е купил нов апартамент на цял етаж със собствен асансьор.

Луксозната сграда "Летера" с изписания на глаголица библейски Псалм 91 е на ул. "Латинка" в един от най-престижните столични квартали - "Изток". През 2017 г. гордостта на фирма "Артекс" е обявена за сграда на годината.

Апартамент 10 на Цветанов е със застроена площ 239,90 кв./м. Според обясненията на Цветанов, за да купи новия си дом той разменя със строителя две свои жилища на улица "Елемаг" заедно с две паркоместа. Доплаща и 100 000 лева. И придобива апартамента срещу 386 654 лева. Така излиза, че имотът е придобит за 627 евро на квадрат, а квадратен метър в сградата започва от 2600 евро, твърдят брокери, започнати с пазарните цени в района.


Днес стана ясно, че апартамент в Къщата на буквите има и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, на която Цветанов е кум. Тя е купила апартамент от над 230 квадратни метра и гараж за общо 665 хиляди лева - по 1300 евро на квадрат.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе