Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Фидосова се отказа и от ГЕРБ – Монтана

Фидосова се отказа и от ГЕРБ – Монтана

Лом. Искра Фидосова е подала оставка като координатор на областната организация на ГЕРБ в Монтана. Това съобщи в Лом Красимир Велчев, заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ и член на ИК на партията. Оставката обаче още не е разгледана и обсъдена от изпълнителната комисия. Искра Фидосова се отказа и от членството си в ръководството на партията и от депутатското си място в настоящия парламент.

Красимир Велчев обяви, че е много трудно да се прогнозира развитието на ситуацията в страната с протестите на студентите. Защото е много трудно да се прогнозира поведението на БСП и ДПС, за които властта е самоцел. Според него, тези хора без морал могат да стигнат и до крайност. В такава ситуация трябва да се вземе пример от Бойко Борисов, който при първите протести си подаде оставката, изтъкна той.

Според Велчев, депутатите на ГЕРБ ще останат в парламента, защото трябва да се отстоява бюджета на страната за 2014. Той трябва да бъде добър за хората и партията ще работи за това.

В Лом Красимир Велчев откри новоизградена спортна площадка. Тя се намира в центъра на града и предлага добри условия за спорт на деца и възрастни. На нея има игрища за баскетбол и волейбол, за футбол и тенис на корт. Има и лекоатлетическа писта със сектор за дълъг скок. Площадката е изградена с европейски средства от програмата "Трансгранично сътрудничество България – Сърбия". Партньор на общината в Лом е община Панталей от град Ниш. В училище "Чегар" в сръбския град е изградена подобна спортна площадка.

По предложение на кмета на Лом Иво Иванов площадката ще се нарича "Дунавски юнак" по името на първото спортно дружество, създадено в Лом през 1895 година.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе