Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Fibank посрещна с награди олимпийците

Fibank посрещна с награди олимпийците

Медалистите от вторите зимни младежки олимпийски игри в Лилехамер Катрин Маноилова (шорттрек) и Валентин Миладинов (сноуборд), и техните треньори бяха наградени от Fibank, генерален спонсор на БОК, още при пристигането си от Норвегия. Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама" на трезора, връчи на четиримата по една специална сребърна монета, изработена в Нова Зеландия.

"За нас винаги е било чест и привилегия да подкрепим младите български таланти в спорта. Това ще е наша политика и занапред. Желая ви да спечелите отличия и на по-големите форуми," каза Станева при награждаването. Медалите на Маноилова (2 бронзови) и на Миладинов са първите за България от зимни младежки олимпийски игри. Всички 12 участници и треньорите им бяха посрещнати с много цветя, топли думи и емоции на летище "София".

"Тези медали са много ценни, защото са завоювани в невероятната конкуренция на бъдещите мегазвезди на световния спорт. Вярвам, че всеки от младите ни таланти е спечелил с участието си в Лилехамер, с трупане на опит, и "сверяване на часовниците" с най-добрите в света. Надявам, че това ще бъдат вашите първи стъпки към големия спорт, към успехите и в големите олимпиади", заяви на церемонията Белчо Горанов, генерален секретар на БОК.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе