Извънредни новини

Феновете избират 11 за календар

Феновете избират 11 за календар

София. Идеята на "Левски" да събере легендите за снимки на юбилейния календар доведе до анкета сред феновете. "Сините" имат в своята 100-годишнина десетки величия, затова феновете ще изберат 11-те най-достойни любимци за снимка. Анкетата ще стартира днес. Специално за ветераните от клуба и от "Фонд Сектор Б" изработиха ретро фланелки, които са реплика на екипите от 1914 година. С тях избраните 11 левскари ще грейнат върху календара.

Междувременно шефовете на клуба и ветерани бяха поканени на вече традиционния боксов турнир, организиран от "Левски София Запад". Специалните си пропуски за събитието в събота получиха Тодор Батков, Константин Баждеков, Христо Йовов, Иво Тонев. Едва ли всички от тях ще успеят да присъстват, тъй като в събота "Левски" гостува на "Черно море".
Очаква се в зала "Триадица" да дойдат Даниел Боримиров и Димитър Иванков.

С покани са още и председателят на Спортен клуб "Левски" Стоян Хранов, треньорът на баскетболния тим на "сините" Константин Папазов, двукратният олимпийски шампион по борба и настоящ треньор на националите ни Армен Назарян, световният и европейски шампион по борба Николай Гергов, президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински.

Междувременно "Левски" честити вчера рождения ден на най-резултатния си футболист Гари Родригес. Крилото от Холандия навърши 23 години.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе