Извънредни новини

Феновете на "Барса" не искат Бербатов

Феновете на

След като каталунският "Спорт" разпространи информация, че Димитър Бербатов е вариант за привличане в "Барселона", сега и "Ел Мундо депортиво" подхвана темата. Но по нетрадиционен начин. Изданието направи списък с топ играчи от цяла Европа, чиито договори с клубовете им изтичат през лятото на 2014 година и могат да бъдат изгодно привлечени без пари.

Любимият вестник на Христо Стоичков пусна анкета сред феновете кой от свободните агенти искат да видят на "Камп Ноу". Конкуренция на Бербатов правят Видич и Карик ("Манчестър Юнайтед"), Бурдисо ("Рома"), Ашли Коул ("ЧЕлси"), Бакари Саня ("Арсенал"), Пирло ("Ювентус"), Матюиди (ПСЖ), Камбиасо и Милито ("Интер"), Левандовски (Борусия Д), СамуЕл Ето'о ("ЧЕлси"), Дидие "Дрогба" (Галатасарай). Бербатов се оказва сред най-нежеланите от каталунските фенове и получава само един процент от вота на гласувалите до момента, както всъщност и още доста от предложените варианти като Ашли Коул, Майкъл Карик. Безспорният фаворит в исканията на "синьо-червените" привърженици е Роберт Левандовски. Полякът събира 57 процента, а далеч зад него остават Неманя Видич с 11% и Дидие Дрогба със 7%.

Не е ясно само дали няма да се стигне до по-ранна раздяла между Бербатов и "Фулъм". Договорът на българина е до края на сезона, но още през зимата той може да смени клуба. Като фаворит за подписа на Бербо се очертава турският "Трабзон".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе