Извънредни новини

Фенове запалиха дома на "Лацио"

Фенове запалиха дома на

Съперникът на "Лудогорец" - "Лацио", отново е раздиран от скандали.

Агитката на тима обяви война на ръководството заради трансфера на Ернанес. Бразилецът беше спазарен за "Интер" срещу 15 млн. евро. Тифозите не успяха да преживеят раздялата с любимеца си. Те се вдигнаха на протест край клубната база "Формело". Карабинерите обаче не им позволиха да нахлуят в нея и да я опустошат. По-късно гневните запалянковци се отправиха към вилата "Сан Себастиано", която е собственост на президента Лотито. "Лотито, вън!", "Клубът е наш! Тежко и горко на всеки, който се гаври с него", "Лотито, ти си предател!", "Лотито, жена ти е к...а!", крещяха запалянковците под прозорците на бизнесмена.

Полицията отново се постара да мине без инциденти. Самият Лотито не бе у дома си. Босът на "Лацио" си вечеряше с бизнес партньори. По-късно множеството, което според някои медии достигна до 300 души, се отправи към Апия Антика и заварди за кратко няколко улици.

Самият Ернанес се хвърли да спасява положението. "Той няма вина за трансфера. Това бе моето желание. Извинявайте, но искам да се развивам. Благодаря на Лотито за всичко, което направи за мен. Обичам и феновете на отбора, но имам нужда от промяна", обяви бразилецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе