Извънредни новини

Фенове удрят рамо на "Левски" за строежа

Фенове удрят рамо на

София. Благотворителният търг, който проведоха "сините" в петък, запали искрата сред привържениците на клуба. Ултрасите на "Левски" от цялата страна са готови да се включат с пари и доброволен труд, за да може сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов" да бъде построен навреме.

По-рано собственикът Тодор Батков изяви известни съмнения в това. "Ремонтните дейности вървят бавно. Трябват и пари за строежа", заяви адвокатът преди началото на купона в "Найт флайт". "Годината, която изпращаме, не е добра, но поне завърши успешно за нас с отстраняването на ЦСКА. За тези 12 месеца сме похарчили 7 млн. евро. В този сума влизат и разходите по строежа", каза Батков.

Думите му развълнуваха запалянковците. Фенклубът в Червен бряг се мобилизира първи. Членовете му обявиха, че са събрали известна сума, а освен това са готови да работят на свои разноски по строежа. Запалянковците поискаха среща с ръководството, за да могат да реализират идеята си. Декларацията на "сините" от Червен бряг бързо стигна до сърцата на останалите клубове от цялата страна. Те също започват да събират средства, а освен това ще "командироват" и специалисти в строителството в София. "Тези хора показаха, че "Левски" наистина е едно голямо семейство", обявиха от клуба.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе