Извънредни новини

Фенове в Добринище пред инфаркт от ЦСКА

Фенове в Добринище пред инфаркт от ЦСКА

Ако някой ми каже, че рейсът на ЦСКА ще паркира пред двора ми, щях да го обявя за луд. Репликата изрече фен на "червените" от Добринище, до чиято ограда спря автобусът на "червените" на връщане от Банско. Човекът се прекръсти при вида на Стойчо Младенов и компания. Всъщност, "армейците" спряха в красивия курорт, за да хапнат по пържола за вечеря. Съдържателите на механата се оказаха стари фенове на ЦСКА и приятели на треньорския щаб. Любопитни комшии веднага пристигнаха, за да видят "червените" футболисти.

По случай настъпването на новата учебна година ЦСКА пусна специални тетрадки за своите малки фенове. Тетрадките са изработени с емблемата на на 31-кратните шампиони. Официалният сайт информира, че цената е 2.00 лева и 1.50 лева.
Феновете могат да намерят тетрадките в книжарниците "BOOKTRADING" в столицата.

Гоце обедини агитките

на „Пирин" и ЦСКА и спря за кратко взаимните ругатни между тях на мача в петък, спечелен от "червените" с 1:0. "Армейските" запалянковци издигнаха огромен плакат с лика на българския революционер и войвода и започна да скандира: „Гоце Делчев, Гоце Делчев". В първия момент привържениците на домакините останаха изненадани, но веднага разбраха посланието на гостуващата агитка. А то бе ясно – да покажат, че Гоце е българин, а не македонец, както за пореден път наскоро се опитаха да си го присвоят от западната ни съседка. Всички неврокопчани на трибуните станаха на крака и аплодираха идеята на столичани.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе