Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Трима еврокомисари гостуват в София за дискусии с гражданите

Трима еврокомисари гостуват в София за дискусии с гражданите

Представителството на Европейската комисия в България има удоволствието да Ви покани на четири публични дискусии в София в рамките на инициативата на ЕК "Диалози с гражданите".

На 25 октомври (сряда) от 09.30ч в Гранд Хотел София г-н Стефано Мансервизи, ръководител на Генерална Дирекция "Международно сътрудничество и развитие" на Европейската комисия ще в участва дискусия на тема "Ползите от глобализацията и политиката за развитие на ЕС. Предизвикателства пред Българското председателство на Съвета на ЕС".

Същия ден от 17.00ч в София Хотел Балкан еврокомисарят по въпросите на правосъдието, потребителите и равнопоставеността между половете г-жа Вера Йоурова ще разговаря с бизнес лидери, представители на синдикални и работодателски организации за бъдещето на Общия регламент относно защитата на данните.

На 26 октомври (четвъртък) от 16.00ч в Софийска градска художествена галерия г-н Димитрис Аврамопулос, комисар по въпросите на миграцията, вътрешните работи и гражданството ще проведе граждански диалог на тема "Крепостта Европа? Миграция и сигурност в ЕС".

На 27 октомври (петък) от 12.00ч в Аулата на Софийски Университет "Св.Климент Охридски" еврокомисарят по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер ще коментира как бюджетът на ЕС да служи най-добре на гражданите, достатъчно ли са парите по области, ще намалеят ли публичните средства след Брекзит.

Повече информация за събитията ТУК.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе