Извънредни новини

Eраносян принизи "Литекс" до слабак

Eраносян принизи

Няма да пусна някой заради името, заяви спецът

Двубоят с "Литекс" е мач като мач, отсече треньорът на "Лудогорец" Едуард Ераносян преди битката за първото място днес в Разград. "Не можем да избираме срещите, трябва да бием всички. Успехът срещу "Литекс" ти дава 3 точки, както и този срещу "Пирин". Едно и също е", продължи пловдивчанинът.

Той бе категоричен, че не гледа имената на играчите, нито паспорта им при определянето на титулярния състав, след като бе захапан защо държи национали на България сред резервите. "Изглежда ме критикувате, но това е клубна политика. Откакто съм поел отбора на терена излизат тези в най-добра форма. От футболистите зависи дали ще бъдат титуляри, без значение дали са чужденци, дали са национали. Няма треньор, който ще пусне по-слаб футболист за сметка на друг, който е в по-добра форма", категоричен бе Ераносян.

Той разкри, че Кишада все още лекува контузия и тренира по специална програма. Вратарите Владислав Стоянов и Милан Борян са здрави. Стоянов обаче не е готов на 100% и ще пропусне мача с "Литекс"..
"Очаквам от дербито да излезем с чест, тоест да победим", завърши Ераносян.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе