Извънредни новини

Джонсън купонясва преди панделата

Джонсън купонясва преди панделата

Папараци спипаха пияни да излизат от имението на играча

Бъдещият затворник Адам Джонсън намери перфектен начин да прекара последните си дни на свобода - с купон. Бившият английски национал си докара куп проблеми, след като стана ясно, че е имал сексуални отношения с 15-годишна тийнейджърка. В началото на месеца съдът на Острова го обяви за виновен, а на 24 март ще стане ясна присъдата му. Грозят го между четири и 10 години зад решетките. 28-годишният Джонсън реши да прекара малкото му оставащо време на свобода в забавления.

Папараци на таблоида "Сън" спипаха двама купонджии да излизат от имението на Адам във видимо нетрезво състояние. На фотосите се вижда русокоса мадама, която с мъка пази равновесие. В едната си ръка тя държи обувки на висок ток, а в другата бутилка алкохол.

"Двамата се опитваха да излязат, но така и не успяваха да си отворят вратата. Бащата на Джонсън излезе, за да им помогне. Жената ходеше боса по асфалта и при всички положения бе пияна", разкрива очевидец на сцената. Изританият от "Съндърланд" играч има вечерен час и не може да напуска дома си между 19,00 ч и 07,00. Юношата на "Нюкасъл" направи бляскава кариера из терените на Англия, като даже стана шампион с екипа на "Ман Сити". Крилото успя да запише 12 мача с националната фланелка. За негово нещастие връзката му с непълнолетно момиче стана публична и приказката приключи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе