Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Джамбазки: Докладът е излишен

Джамбазки: Докладът е излишен

Докладът на Европейската комисия е излишен. Това е позицията на ВМРО, която изрази евродепутатът Ангел Джамбазки. Ние от ВМРО винаги сме били против поставянето на такива оценки. Подобни доклади са политическо оръжие и са под давление на антибългарски настроени организации", каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 Джамбазки, който е зам.-председател на войводите. "Всеки политически натиск към съседната система е недопустим. Съдебната система работи в рамките на закона. Атаките са предимно към прокуратурата, има фиксация върху личността на главния прокурор, но очакването на българското общество е да има обвинения", добави още той.

"Изказванията на президента уронват престижа на президентската институция. Вземането на страна и неприкрития реваншизъм на Румен Радев, са неприемливи и недопустими", категоричен е патриотът относно изказванията и позициите на президента.

"Президентът няма да бъде неутрален на парламентарните избори, може да има политически проект, може да упражнява и по-голямо влияние в БСП", смята Джамбазки. "Нямам нищо против нашите политически противници да критикуват управлението, когато има за какво", добави още той.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе