Извънредни новини

Двама разделят властта в "Ботев"

Двама разделят властта в

Новите акционери издържали "канарите" от 4 месеца

Двама души ще си поделят властта в "Ботев". Както се говореше първият е собственикът на школата ДИТ Румен Чандъров. Другият е Георги Самуилов, който управлява петролния гигант "Инса Ойл", съобщи "Пловдив Дерби".

Новината идва като коледен подарък за феновете на "Ботев". По кафенета и ресторанти привържениците на "канарите" вдигаха наздравици и се надяват на по-светло бъдеще. Всъщност двамата, основно Чандъров, са давали парите за издръжката на "Ботев" в последните 4 месеца. Това признаха от ръководството на "Сдружение ПФК Ботев" пред членовете на организацията на Общото събрание. От ръководството на Сдружението са обявили, че двамата искат 60% от акциите на клуба. По този начин Сдружението би останало с 1%.

Иначе треньорът на "канарите" Николай Костов е бил днес при бъдещият собственик Румен Чандъров. Двамата са обсъди плановете за зимна селекция. Президентът на "жълто-черните" Ангел Палийски в момента е на почивка в Маями, което е причината Костов да е обърне към г-н Чандъров. Очаква се "Ботев" да се раздели през тази зима с поне половин дузина футболисти и да привлече между 4 и 6 нови. Костов и екипът му се оглеждат за ляв бек, централен защитник, градивен халф и нападател.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе