Извънредни новини

250 души ожениха вратар на "Лудогорец"

250 души ожениха вратар на

Шампионите му подариха картина на разградски художник

Булката събра очите в "Хаят" с прозрачна рокля

Вратарят на "Лудогорец" Милан Борян вече е женен мъж. В неделната вечер той се венча за любимата си Снежана Филипович, която е маркетинг директор в "Партизан". Двамата изпълниха ритуалите в църква "Ружица". После празненството продължи в изискания хотел "Хаят" в Белград пред над 250 гости, естествено повечето от футболните среди. Сред тях бяха и шефовете на "Лудогорец" Ангел Петричев и Методи Томанов.

От името на клуба те поднесоха на национала красива картина на известен български художник от Разград. На младото семейство Борян кумуваха футболистът Марко Станоевич и ПР-директорът на "гробарите" Биляна Обрадович. Самата Снежана пък с радост промени фамилията си на Борян.

Именно заради сватбата Милан Борян получи разрешение от ръководството на "Лудогорец" да закъснее с подготовката. Очаква се в следващите дни вратарят да се присъедини към тима, който вече тренира в Турция.

В х. "Хаят" стилното парти продължи цяла нощ с танци. Нищо не липсваше на гостите, вечеря, хапки, всякакъв вид алкохол, включително вкусна сръбска ракия.

За доброто настроение на гостите се грижеха "Магла бенд", Мина Костич и Ди Джей Арса.
Самата Снежана събра очите на всички гости със сватбената си рокля. Красавицата не бе избрала типичното бяло, а по-скоро прозрачно. Двамата с Милан пък бяха направили значи с техния лик, които подариха на всички гости за спомен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе