Извънредни новини

Дунав с класика за 25 минути срещу Витоша

Дунав с класика за 25 минути срещу Витоша

Дунав удари с класическото 3:0 Витоша Бистрица в първия мач от 14-я кръг в Първа лига. Мачът на Градския стадион в Русе бе решен до 25-ата минута. Русенци отбелязаха и трите си попадения още тогава.

Срещата започна отлично за домакините. В 6-ата минута Божидар Васев центрира перфектно в наказателното поле към Ахмед Ахмедов, който майсторски с едно докосване прати топката във вратата на Християн Василев.
В 15-ата минута Иван Коконов изведе Светослав Ковачев на голова позиция, а младият футболист не пропусна да вкара своя първи гол за сезона в Първа лига.

Малко по-късно централният нападател на Дунав вкара трети гол във вратата на Витоша. Иван Коконов подаде на фланга към Ковачев, талантът центрира по земя на втора греда към Ахмедов, който на празна врата заби своето второ попадение в срещата.

В 42-ата минута Ивайло Лазаров се опита да върне един гол, но халфът на "тигрите" стреля право в тялото на Станислав Антонов. Това бе и последната интересна ситуация за първата част.

Второто полувреме стартира с добра акция за гостите от Бистрица. В 55-ата минута Кутев центрира към Стефан Христов, но Петров пресече подаването. Малко по-късно Григор Долапчиев опита нестандартен шут, но далеч от целта.

В 74-ата минута Четин Садула проби отдясно и върна топката малко зад точката на дузпата към Ивайло Лазаров, но халфът на "зелените" стреля високо над вратата.

До края на двубоя не се случи нищо по-интересно и така Дунав продължава с добрите игри, докато въпросителните за Витоша става все повече.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе