Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Йовчев: Досъдебното производство работи по скандала със Сидеров

Йовчев: Досъдебното производство работи по скандала със Сидеров

София. "Кой какво е казал и направил в скандала на летище Варна, това се изяснява в рамките на досъдебното производство". Това заяви пред "Фокус" вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев по повод обвиненията, които Волен Сидеров отправи към МВР във връзка със скандала във Варна.

"Законът ясно определя механизмите, чрез които се установява обективната истина в рамките на едно такова досъдебно производство. Всякакви опити за политически натиск върху свидетелите, в т.ч. и служители на Министерството на вътрешните работи през медиите или по какъвто и да било друг начин, е неприемлив, дори бих казал – възмутителен. Що се касае до конкретния случай, още веднъж искам да потвърдя това, че ще защитавам до край всички служители на министерството, които действат в рамките на закона", каза още Йовчев.

„Още веднъж ще повторя, че по случая обективната истина ще бъде установена в рамките на досъдебното производство и това в момента е в ръцете на Прокуратурата", категоричен бе министърът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе