Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

БСП-Добрич подкрепя Станишев и ръководството на партията

БСП-Добрич подкрепя Станишев и ръководството на партията

Добрич. В нарочна декларация, приета на проведената конференция и разпространена и до медиите БСП-Добрич, заявява: "Подкрепата ни за ръководството на БСП и за председателя Сергей Станишев е безрезервна". В документа социалистите пишат, че първата им задача е БСП да е първа политическа сила на предстоящия евровот. Това се казва в декларация на делегатите на ХХI Общинска конференция на БСП-Добрич.

„Ние, делегатите на ХХI Общинска конференция на БСП-Добрич, заявяваме твърдото си убеждение, че сега, повече от всякога, е необходимо единомислие и единодействие сред членовете и ръководството на БСП за подготовката на предстоящия евровот. Ето защо подкрепяме настоящото ръководство на партията, водени от увереността, че то работи както за националния, така и за международния авторитет на БСП. Усилията ни днес са насочени към съхраняване на единството на партията, към мобилизиране на цялата ни енергия, за убедително представяне и спечелване на eвроизборите през 2014 г.", посочват от партията в документа.

Според текста още всяко участие в други листи само подкопава усилията на БСП да победи, казват още добричките социалисти и допълват, че това е предателство спрямо интереса на всички ляво настроени хора да се постигне убедителен резултат на изборите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе