Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов: БСП са дива опозиция, на тях Европа им спира парите

Цветанов: БСП са дива опозиция, на тях Европа им спира парите

България днес е стабилна. Конгресът на БСП имаше една ясна цел - да се отстрани вътрешната опозиция в партията. Там се чуха много неистини и фалшиви новини. Ние трябваше да излезем и да кажем стоп. Това каза пред Би Ти Ви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

"Разбира се, че ще правим регистър на фалшивите новини на БСП. Вярно ли беше, че ще спират тока? Вярно ли беше, че ще ни отнемат председателството на ЕС? Вярно ли беше, че ще спират еврофондове? Те явно говорят за времената, когато управляваха. БСП наистина са дива опозиция. Аз не видях нищо конструктивно и реална алтернатива от тях. В момента държавата е стабилна и имаме икономически растеж", заяви Цветан Цветанов.

"С удоволствие чакаме да водим дебат в парламента за вот на недоверие. Там е мястото и това е работата на опозицията, но няма да допуснем да се говорят неистини и да се обиждат нашите избиратели. Ние сме спечелили честно и демократично изборите. Те смениха Сергей Станишев и той отиде в ПЕС. Оттогава социалистите губят навсякъде в Европа", допълни Цветанов.

"БСП не спират да тиражират фалшиви новини и да обиждат електората ни. Българските граждани не поискаха БСП да бъдат алтернатива. Аз не мога да ги разбера, че искат да дебатираме по темата за корупцията. При техните управления е имало най-високи нива на корупция", обяви Цветанов.

"Ще проверим случая със здравния министър Николай Петров. Доколкото разбрах, прокуратурата е била сезирана по тази тема и е отказала да образува досъдебно производство. Проф. Петров е убеден, че няма от какво да се притеснява. ГЕРБ е доказала, че когато стане въпрос за морал, никога не отстъпваме от нашите позиции и ценности", каза още Цветан Цветанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе