Извънредни новини

"Динамо" (Загреб) спасява Петев

Загреб. "Динамо" (Загреб) е отправил нова оферта към Ивайло Петев, който остана без работа след голата акция на "Герена". Естествено, поканата на хърватите няма нищо общо със събитията на Герена. Клубният бос Здравко Мамич се е видял в софийския "Радисън" с Петев преди мача на "Лудогорец" с "Динамо" от лига ЕВропа, съобщиха за "Стандарт" журналисти от Загреб.

Нещо повече, скандалният бизнесмен подшушнал на българина, че поема най-успешния хърватски клуб при първа издънка на Бранко Иванович. По ирония на съдбата Ивайло се разминал със светкавично назначение. Веднага след "тройката" в София "Динамо" игра срещу "Риека" в първенството. Столичани измъкнаха 1:0 едва в последната минута благодарение на Ал Арби Хилал Судани. Шампионът на Хърватия обаче играе трагично и грешната стъпка е въпрос на време. Във врата на лидера дишат и кръвният враг "Хайдук", и "Риека". Освен това Здравко Мамич се закани да направи тотална чистка в отбора и да привлече 20 нови футболисти. Припомняме, че спецът от Баховица вече отхвърли оферта на "Динамо" преди година, докато водеше "Лудогорец".

Петев явно няма да остане дълго без работа. За да дойде в "Левски", той отхвърли оферта на молдовския хегемон "Шериф". Мениджърът му Венци Митов пък съобщи за покани от Кипър.

В момента Ивайло Петев почива в Ловеч и обмисля внимателно бъдещето си. Той се е възстановил от шока след принудителния стриптийз на "Герена". Започнал е отново да вдига телефона си и да излиза на кафе с приятели.
Митко Пешев

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе