Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Дерек Чисора: Просто полудях

Дерек Чисора: Просто полудях

Дерек Чисора призна, че "е полудял", след като бе ударен с пластмасова бутилка по време на кантара преди тазвечешния двубой за Европейската титла по бокс при най-тежките срещу Кубрат Пулев. Двамата излизат един срещу друг тази вечер, а от щаба на българина снощи полетя и бутилката, ударила британеца в лицето.

"Това е. Просто полудях. Мисля, че всеки човек, уцелен с бутилка с лицето, би изгубил ума си. На мен именно това ми се случи", каза Чисора.

"За втори път ме удрят с бутилка в Германия", добави 32-годишният боксьор, като намекна за случая по време на скандала му с Дейвид Хей, след загубата по точки от Виталий Кличко през 2012 година.

"Няма как да се надъхаш за мач, ако си спокоен и отпуснат. Мисля, че той (Пулев - бел.ред.) е по-притеснен и паникьосан", добави противникът на Кобрата.

"Дали така се е опитал да промотира двубоя, не знам. Но се притеснявам, ако бутилката бе стъклена. Това щеше да е краят на кариерата ми. Всичко щеше да се обърка", коментира още Дерек Чисора.

"Представете си какво щеше да стане, ако около мен имаше 6 от моите момчета от Лондон. Аз реших да не съм с тях, защото когато се случи нещо такова, никой не може да ги контролира", отсече още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе