Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Депутатки от "Атака": Никой никого не е бил

Депутатки от

София. "Никой никого не е бил". Това заяви депутатката от "Атака" Миглена Александрова в сутрешния блок на БНТ по повод скандала с Волен Сидеров на летище Варна. Тя и нейната колежка деница Гаджева потвърдиха версията на лидера на партията.

Обвиненията срещу "Атака" са скалъпен сценарий, който цели да злепостави партията пред обществото, категорични бяха двете депутатки. Те не обясниха Волен Сидеров е използвал обидни думи срещу журналисти на митинга в морската столица.

Разпитани са 22-ма свидетели по случая, а в парламента са внесени показания на 12 души, каза още по случая Александрова. От тях трима са потвърдили, че е имало удар. Двама от тях са съседи на полицая Костадин Колев.

"Когато някой обижда Сидеров, той пита кой си и защо ме обиждаш", допълни депутатката.

"Сидеров никога не тръгва с обидни думи към някого", каза от своя страна Деница Гаджева. "Свидетел разказа, че Сидеров е говорил с френския дипломат на Вие", продължи тя. "Когато спрете да ни обиждате, тогава ще престанем да ви наричаме пеперуди. Ще бъдете изненадани за имунитетите", каза още народната представителка от "Атака".

Френското посолство трябва да се извини за поругаването на българските символи, както и за това, че случаят във Варна е дирижиран от ГЕРБ, категорични бяха Александрова и Гаджева.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе