Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Депутат от БСП: Правителството на Борисов трови България

Депутат от БСП: Правителството на Борисов трови България

На днешния ден както трябва да се почита паметта на хората, които са дали живота си, така и не трябва да се забравя и това, което се е случило след това. Историята има различни гледни точки. Нека ние политиците говорим за бъдещето. Днешния ден трябва да стане ден за помирение и не трябва да бъде разделян на комунисти и анти-комунисти. Идва времето когато България трябва да се обедини", каза в депутатът от "БСП за България" Георги Свиленски пред "Канал 3".

Той обяви, че на "Копривките" се провежда традиционен събор. Свиленски коментира и събирането, което организира Георги Георгив снощи в Пловдив. "Не знам защо винаги в БСП се търси разделение. Аз нямам информация за някаква организация. Там присъстват симпатизанти и приятели. В партията няма разделение. Това е единствената демократична партия, в която има различни мнения. Единственият начин да бъдеш изключен от БСП е да се появиш от друга политическа сила по време на избори", категоричен бе социалистът.

Свиленски каза още, че вота за недоверие към правителството, е вървене в правилна посока. "Ще бъде обсъдено такова предложение, но това се обсъжда от органите на партията. Може би ще се търси подкрепа. Правителството на Борисов трови България. Имаше 100 дни и очаквания, които не се оправдаха. Най-вероятно БСП ще внесе вота, защото никоя друга партия няма 50 подписа.", каза още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе