Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

26-и е Денят за прошка, каза Борисов

26-и е Денят за прошка, каза Борисов
  • Целият управителен съвет на Фолксваген идва у нас за финалното решение къде да бъде новият завод на гиганта

"Ние навън сме толкова нужни, а ГЕРБ сам се клати, БСП не са ни проблем. На 26-и ще е денят за прошка. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама" по БНТ 1. 

"Още малко да сме търпеливи за Фолксваген. Целият управителен съвет е взел самолет, идват тук, да не казвам къде, последен разговор ще има и ще обявят решението си", каза Борисов по повод желаната от нас инвестиция на Фолксваген в България. 

"Баварският премиер много ясно каза всичко за България и Шенген, но когато се скараха с Меркел, той говореше лошо за България, а сега нали видяхте, като дойде у нас, какво каза", допълни Борисов.

"Българите ще си спомнят как по мое време е имало 0 миграция, демек няма натиск на границата", коментира още премиерът по повод предстоящото ни влизане в Шенген. 

"Аз съм обещал на българските летци да има къде да се учат", каза премиерът по повод висшето училище в Долна Митрополия.

Борисов каза още, че е видял какви самолети е имало в България и е разбрал как са ги унищожили. "30 и кусур самолета са били ликвидирани и са били продадени по 50 000 лева и обвинявам тези, които се правят на светци в момента", каза още Борисов. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе