Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Делян Добрев: Съученик съм и с Румен Радев

Делян Добрев: Съученик съм и с Румен Радев

Г-жо Йончева в диаграмата сте пропуснали много важен човек- президентът Румен Радев. Съученик съм и с главния секретар на президента Димитър Стоянов, обяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в декларация от името на групата на партията, която бе в отговор на тази на "БСП за България".

Може би аз съм ги направил президент и главен секретар? Повече съм съученик с Румен Радев, отколкото със зам.-кмета Милена Трендафилова, заяви Добрев и добави, че никога не е учил с Трендафилова.

Точно толкова съм съдружник с президента, колкото с Милена Трендафилова, с Евгени Консулов и със всички други във вашата схема. Във всяко едно министерство и агенция в София имам съученици, защото съм учил в математическата и езиковата гимназия в Хасково. И Даниел Кирилов ми е съученик, отсече бившият министър.

Да извадим от сайта на Хасково всички фирми, които са спечелили санирането на блоковете. Знаете ли какво ще се окаже- че те са червени. Г-жо Йончева, ставате смешна, моля като показвате диаграми допишете президента, главния секретар, Данаил Кирилов. Да издирите всички хора, които са учили в математическата и езиковата гимназия в Хасково. Разследващ журналист сте, не може да съм свързан само с десетина души, имам много повече контакти, коментира Добрев.

Казах на Милена Трендафилова да ви съди, защото и развявате името цяла седмица и тя каза- няма да я съдя, защото ми направи комплимент, горда съм, че ме свързват с теб, каза още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе