Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Фюри дава шанс на Кобрата за титлите (ОБЗОР)

Фюри дава шанс на Кобрата за титлите (ОБЗОР)

Кубрат Пулев смачка Захарния Мо за 108 секунди

Кубрат Пулев може да се бие с Тайсън Фюри съвсем скоро за световните титли в тежка категория, призна чичото и треньор на новия крал по бокс в тежка категория Питър Фюри. "Всички мачове са възможни. След като преминем през Кличко, Тайсън ще се бие на всеки три месеца. Кубрат е много силен и техничен боксьор", призна родата на Джипси кинг пред "Диема спорт".

Самият Пулев пък продължи с победоносната си серия след поражението от Владимир. Бившият европейски шампион за професионалисти размаза Морис Харис с нокаут в средата на първия рунд пред 3300 зрители. Кобрата повали Захарния Мо си с чудовищен десен в тялото едва 108 секунди след началния гонг. Това е най-бързата му победа на профи ринга. 34-годишният Пулев призна, че има намерение да атакува някоя от по-малките титли през следващата година. "Очаквах много по-голям отпор от съперника. Не можеше да ме достигне, което ми даде възможност да атакувам веднага. Може би през март ще е следващият ми мач", призна Кубрат след двубоя.

Той също не пропусна да благодари на множеството българи, които го подкрепиха в залата в Хамбург. Силни възгласи "Българи, юнаци" огласиха срещата. Гвоздеят на програмата бе мачът на големия приятел на Кобрата - Джак Кулкай. Роденият в Еквадор боксьор защити междинната световна титла на WBA в категория лека средна. Златният Джак се разправи с претендента Денис Хоган с 3:0 съдийски гласа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе