Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Дариткова: Нямахме време да обсъждаме ДПС

Дариткова: Нямахме време да обсъждаме ДПС

 

Нямахме време да обсъждаме изказването на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, защото бяхме заети със събирането на подписите за проекта ни за Нова конституция. Това заяви шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова по Би Ти Ви. Тя призна, че тези 127 подписа включват както депутати от управляващото мнозинство и независими, но и депутати от Воля.

По-рано ДПС предложи и правителството, и президентът да подадат оставки, а управлението да се поеме от експертен антикризисен кабинет.

На въпрос на Ризова как така Марешки си е сменил мнението в последния момент, Дариткова обясни, че той все пак е решил да подпомогне подписката, за да може после да изкаже своите мнения в дебата за ВНС.

По-рано медии разпространиха снимка на автомобила Майбах на Марешки, с който той си тръгна от "Дондуков", докато  протестиращите искаха оставките на управляващите. Според публикации лимузината Мерцедес Майбах на Марешки е полубронирана, с мощност 460 к.с. и е закупена за 160 000 евро.

Преди това Марешки пробва да торпилира идеята за експертно правителство, като заяви, че е готов да е премиер  в името на демокрацията, защото бил единственият, който не е корумпиран.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе