Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Дами канят за старта на кампанията в ГЕРБ

Дами канят за старта на кампанията в ГЕРБ

Шефката на жените в ЕНП дава рамо на Цачева от сцената в "Арена Армеец"

На силна дамска подкрепа от Европа ще разчита ГЕРБ още от старта на предизборната им кампания. На сцената в столичната зала "Арена Армеец" в неделя ще се качи председателят на жените в Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак, научи Стандарт.

Днес Пак организира в София дискусия на тема "Миграция и интеграция: влиянието върху жените", която уважи и кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева. Сега обаче Пак ще й върне жеста и ще се обяви в нейна подкрепа на официалния старт на кампанията за ГЕРБ. Така от партията на Борисов ще поставят силно дамско начало в надпреварата на своя кандидат жена за "Дондуков 2". 15 хиляди членове и симпатизанти се събират утре, за да тръгнат заедно с ГЕРБ към изборите. По традиция и тази кампания ще започне от зала "Арена Армеец". Първите минути от събитието са запазени за трио "Сопрано", които ще изпълнят на живо химните на България и на Европа. След тях идва ред и на политическите речи. Първи на сцената ще се качи председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-шеф на партията Цветан Цветанов.

След него пред пълната зала ще се изправят и другите двама зам.-председатели на партията - столичният кмет Йорданка Фандъкова и градоначалникът на Бургас Димитър Николов. Тогава идва ред и на премиера Бойко Борисов. Гласът на ЕНП ще се чуе и във видеообръщение от шефа на партията Жозеф Дол. След получената подкрепа на сцената се качва и кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ - председателят на Народното събрание Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. За добрата атмосфера на старта на предизборната кампания на ГЕРБ ще се грижат ансамбъл "Българе", Веселин Маринов, Поли Генова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе