Извънредни новини

Ераносян: Не знам как ще се чувствам на „Лаута” срещу бившия си отбор

Ераносян: Не знам как ще се чувствам на „Лаута” срещу бившия си отбор

Във футбола няма предварително спечелени мачове, но аз очаквам да победим „Локомотив" Горна Оряховица. На теория „Лудогорец" е по-силният отбор и ние би трябвало да бием. Това обяви треньорът на зелените Едуард Ераносян, ден преди отборът на Кирил Домусчиев да се срещне с железничарите, като гост в мач от първенството за Купата на България.
Селекционерът на разградския тим отказа да съобщи кой от неговите играчи ще излезе на терена в четвъртък в Горна Оряховица, но провокиран с въпрос за присъствието на Витиня сред титулярите обясни:" Той не е играл много преди да дойда, но сега преценявам, че ще е полезен за отбора и той играе".

Ераносян съобщи още, че контузеният Кишада е приключил с възстановителната програма и вече тренира с топка, но не е още готов на 100% да влезе в игра. Треньорът се надява до 15-20 дни бразилецът да се възстанови напълно и да бъде готов да излезе на терена. На мача в Горна Оряховица няма да рита и Моци, който изтърпява наказание. Всички останали имат шанс да са титуляри, но окончателният състав ще бъде обявен час преди срещата.

Треньорът на „Лудогорец" призна, че се вълнува и преди мача на зелените с бившите му колеги от „Локомотив" Пловдив, който ще се играе в понеделник на „Лаута" в рамките на шампионата." Не знам как ще се чувствам, там съм бил и треньор , и играч. Надявам се да съм радостен след края на мача, защото ние сме победили. Но знам, че „Локомотив" е сериозен отбор, с доста качествени футболисти и може да бие много отбори, призна Ераносян.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе