Извънредни новини

Човекът с пурите притесни "червените"

Човекът с пурите притесни

София. Шефът на ЦСКА Лоурънс Дейвис е пълна мъгла, призна в интервю за bTV възродителят на баскетбола в ЦСКА Сашо Чакмаков, син на първия капитан на "червените" Нако Чакмаков.

"Подобен тип хора, които искат да инвестират в предприятие, каквото е един клуб като ЦСКА, идват със сериозна група консултанти и юристи, финансови експерти, банка и т.н. И подобни преговори са сложни и вървят с месеци, има междинни одити. Тази сделка се реализира буквално за 3 седмици и специално аз, въпреки че направих опит да направя някакво проучване, не съм стигнал до някакъв позитивен резултат кой е точно този човек. Но, разбира се, ако той направи нещо за ЦСКА, е добре дошъл, пожелаваме му успех", сподели Сашо по адрес на човека с пурите, който даде гръмка и празна откъм факти пресконференция.

Чакмаков призна, че идеята на учредения кръг "ЦСКА завинаги" за оправяне на базата граничи с лудостта, но в групата са събрани все хора със значими и интелектуални, и финансови възможности. Според бизнесмена са нужни 50 млн. лева, за да видят феновете "Българска армия" и "Панчарево" в мечтания вид. На първо време "ЦСКА завинаги" ще оправи трите игрища за школата и сектор "Г". Необходимите 3 милиона лева ще бъдат набавени от спонсори и "червени" привърженици.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе