Извънредни новини

"Червена вълна" заля центъра на София

Вълна от фенове на ЦСКА блокира центъра на София. "Червените" привърженици, дошли от различни краища на страната, започнаха да се събират още около 16:00 часа в градинката пред БФС. Малко след 17 часа те тръгнаха към "Орлов мост", запалили факли и димки, видя репортер на "Стандарт".

Близо 1 000 души участваха в шествието, което тръгна от "Иван Асен". Кълба от червен дим се стелеха след мъжете, които развяваха знамена на любимия отбор. После те се насочиха към "Армията". Очаква се там да дойдат още фенове на ЦСКА.

Има коли на полицията в района, конни униформени, както и жандармерия. В момента движението по "Орлов мост" се осъществява нормално. 

От камерите в района на Орлов мост се вижда, че има голямо струпване от фенове пред езерото "Ариана", както и множество униформени.

Реваншът от полуфиналите за Купата на България между ЦСКА и "Берое" ще се играе днес от 20 часа. До 19:30 ще бъдат отворени вратите на стадион "Българска армия".Вратите на всички входове на стадиона бяха отворени още в 17.30 часа, от съображения за сигурност.

Служители от Столична дирекция на вътрешните работи предприемат всички необходими мерки за охраната на обществения ред и безопасността на движението в столицата във връзка с предстоящия футболен мач, съобщиха по-рано от пресцентъра на МВР.

Източник: CSKA Sofia Fans

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе