Извънредни новини

"Черно море" се запъна за Гонзо

"Черно море" отказа да пусне Гонзо в "Левски", въпреки договорката, която имаха двама тима. Според запознати варненци удрят на камък и не могат да му намерят заместник. Те пробваха два варианта. Неделчо Матушев бе отхвърлен от феновете. Агитката не го иска, защото преди време бил водил "Спартак" (Вн). Така на "Тича" не искаха да изпаднат в ситуацията на "сините" с Ивайло Петев. Другият вариант е Илиан Илиев. По неясни причини обаче той не пожела да приеме поканата на родния си клуб. Запознати твърдят, че той е обиден от начина, по който се раздели с "Черно море" преди години. Гонзо се появи днес на "Тича" и обсъди ситуацията с шефовете. Той не води тренировката, тя бе поверена на помощника му Емануил Луканов. Другият помощник на Гонзо Ивайло Петров се прибра в Пловдив. Явно, за да си стяга багажа за София. Той обаче ще трябва да се прибере във Варна, за да помага на Гонзо за мача с "Литекс". Срещата от 1 кръг на плейофите в първата седмица ще бъде изтеглена за четвъртък от 17,15 ч. От "Левски" опитаха да променят мнението на колегите си от Варна, но удариха на камък.

Антони Здравков ще трябва сам да се справи с "Ботев" за купата в сряда, а след това в събота от 16,15 часа ще търси реванш от Стойчо Младенов за двата шамара, които ум удари в "А" група до сега.

Хулигани провалят дербито

Изцепките в сектор "Г" и ложата на стадион "Васил Левски" поставиха под въпрос вечното дерби от плейофите, разбра "Стандарт" днес. Шефовете на националния стадион не искат нов мач между "червените" и "сините" през уикенда заради нанесените щети на съоръжението. "И ние чуваме подобни слухове, но се надяваме да не са верни. Най-добре е да се изкаже министърът на спорта, защото е принципал на стадиона", обяви изп. директор на "червените" Александър Тодоров. ЦСКА е домакин на двубоя. "Няма начин да играем другаде, защото полицията не иска да охранява мачове на клубните стадиони. Чакаме решението на СТК, за да започнем продажбата на билети. Всеки ден закъснение е в наш ущърб", добави Тодоров.

"Сините": Няма да има отлагане

Ние ще се готвим за мач, след като мине този с "Ботев", проблемът с националния стадион не е наш, "Левски" е гост, обяви изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков. "От национална спортна база имат някакви възражения, но Министерството на спорта и БФС съдействаха проблемът да бъде решен и срещата да се състои. ЦСКА трябва да подпише договор за стадиона", каза Баждеков. Той и Александър Тодоров са били привикани от главния комисар Светозар Лазаров. Той е поискал от тях да бъдат засилени мерките за сигурност за мача с помощта на клубовете. "Обсъдихме неща, които ще бъдат въведени през следващото първенство. Ще влязат в сила членските карти на фенклубовете и сезонните билети. Полицията не иска повече анонимници по трибуните, дошли да чупят държавно имущество", обясни Баждеков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе