Извънредни новини

Черно море спря Лудогорец

Черно море спря Лудогорец

Разград. Отборът на Черно море измъкна точка от Лудогорец в мач от 20-я кръг на А група. Двубоят завърши при 1:1.

Гостите от Варна разчитаха единствено на контраатаки, но въпреки това все пак успяха да вземат точка от лидера в А група. Черно море трудно минаваше центъра на терена, но за сметка на това сгъстената им отбрана затрудни максимално и състава от Разград.

Изненадата дойде в 35-та минута. С първото положение гостите намериха начин да поведат. При бърза контраатака на гостите, Георги Илиев изведе Бакари, който изскочи зад защитата, Ешпиньо не успя да го спре, а вратарят Владо Стоянов също бе преодолян. Играчът на Черно море стреля, падайки на земята, и въпреки самоотвержения опит на Ешпиньо да изчисти от голлинията, топката влезе във вратата за 1:0.

В 44-та минута Марселиньо си спря топката на гърди, стреля отблизо, но в аут.

През второто полувреме домакините продължиха с натиска и да създават положение след положение. Резултатът обаче бе променен едва в 73-та минута. След центриране от корнер, отбраната на Черно море увисна, Козмин Моци засече отблизо за 1:1.

След изравнителното попадение Лудогорец продължи да напада, в опит да спечели трите точки. Притежанието на топката премина 70-те процента в полза на домакините, но това не доведе до търсената промяна.

След равенството Лудогорец заема първото място в подреждането на А грипа с 47 точки, пред Литекс, който е с 40, но и мач по-малко. Черно море е на 6-а позиция с 31, преди да са се изиграли всички срещи от кръга.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе