Извънредни новини

"Черно море" скочи на БФС

"Морето" скочи на БФС преди мача с "Литекс" в четвъртък. Шефът на фенклуба на "Черно море" Иван Михайлов заяви, че изтеглянето на двубоя с "Литекс" в Ловеч за утре е безумно. "Много от нашите фенове, които ходят на мачовете ни на чужд терен, знаеха, че по програма гостуваме в Ловеч през уикенда и си купиха билети за "Лудогорец" - "Валенсия".

Други пък са на училище или работа и не могат за толкова кратко време да се освободят. Тайно се надявахме, че двубоят ни ще е другата сряда, но не стана. При това положение организирана екскурзия няма да има", сопна се Михайлов.

Въпреки изтеглянето на мача в "Черно море" са оптимисти, че могат да откраднат нещо от втория в "А" група. "Загубата не стои на дневен ред. Имаме някои проблеми", заяви помощник-треньорът Емо Луканов. В последния момент в групата на "Черно море" попаднаха Мишо Венков и Стенли Окоро. Двамата се оплакваха от контузии и ще са под въпрос до последно. Стефан Станчев също се завръща, но след наказание. Мачът обаче ще пропусне Бакари, който има натрупани картони.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе