Извънредни новини

"Челси" размаза децата на "Ман Сити"

Пелегрини пази отбора за Шампионската лига

"Челси" си вдигна самочувствието с бляскаво 5:1 над "Манчестър Сити" и продължава на ?-финалите за Купата на Англия. Гражданите откровено бяха отписали мача, а Мануел Пелегрини пусна част от юношите. За сметка на това "Сити" продължава битката за титлата и може да се концентрира както върху преследването на лидера "Лестър", от който го делят 6 т., така и върху гостуване на "Динамо" Киев от Шампионската лига в сряда.

Диего Коста откри резултата с неспасяем удар с глава, но "Сити" изравни с гол, изработен от младоци - Келеши Ихинеачо намери Давид Фопала, който наказа Тибо Куртоа. След почивката "Челси" правеше каквото поиска, а първото опасно положение за Куртоа беше в 88-ата минута. Уилиян отново изведе сините напред, а "Сити" беше довършен с попадения на Гари Кейхил, Еден Азар, комуто Уилиян отстъпи правото на пряк свободен удар и Бертранд Траоре - с трети гол в третия пореден мач, в който взе участие.

Кандидат-шампионът на Англия "Тотнъм" вече може да се концентрира върху борбата за титлата,

след като отпадна от Купата на Англия с 0:1 у дома срещу "Кристъл Палас". Гол на защитника Мартин Уайт изпрати щастливите гости на ?-финал за пръв път от 21 години. Шпорите, които на практика играха в титулярен състав, изпуснаха няколко голови положения, но удар на Деле Али срещна гредата, а звездата Хари Кейн на 2 пъти се размина с гол.

Моуриньо търси играчи за "Ман Юнайтед"

Жозе Моуриньо е започнал да избира играчи за "Манчестър Юнайтед", на който се твърди, че ще стане мениджър през лятото. Според "Гадзета дело спорт", Специалния е харесал централния защитник Жоао Миранда и нападателя Мауро Икарди, които играят в "Интер". Португалецът беше гост на бившия си отбор на мача със "Сампдория" и дори отвлече вниманието на медиите от терена върху себе си. Въпреки слуховете, че се е срещнал с Масимо Морати в опит да се върне в Милано, запитан, Морати беше категоричен: "Не, разбира се, няма да се връща. Моуриньо е щастлив. През лятото отива в Манчестър.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе