Извънредни новини

"Стоук" би "Челси" за Купата, 3 шамара за "Арсенал" от "Уензди"

"Стоук Сити" успя да победи и отстрани лондонския "Челси" за Купата на Лигата след равенство в редовното време и продълженията (1:1). При изпълнението на дузпи, Еден Азад беше този, които сгреши при петата дузпа и така класира "грънчарите" напред в турнира след 5:4 при дузпите. Тази загуба почти сигурно гарантира уволнението на мениджър на "сините" Жозе Моуриньо.

Другата ззненадата в турнира е отпадането на "Арсенал" от "Шефилд Уензди" като гости. "Артилеристите" получи три безответни шамара и загубиха с 3:0, като по този начин напускат турнира още в неговата осминафинална фаза. Вечерта на "Арсенал" беше повече от мрачна, след като Тио Уолкът и Алекс Окслейд-Чембърлейн получиха контузии.

Евертън също мина през изпълнението на дузпи, но успя да елиминира Норич след 1:1 в редовното време и продълженията и 4:3 след изпълнение на дузпи. „Карамелите" не сбъркаха от бялата точка, докато пропуски за „канарчетата" направиха Уес Хулахан и Нейтън Редмънд.

Хъл Сити поднесе другата изненада в турнира, след като отстрани Лестър. Двата отбора завършиха 1:1 в редовното време и продълженията, а „тигрите" се оказаха по-точни при изпълнението на наказателните удари – 5:4 и се класираха за четвъртфиналите на турнира.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе