Извънредни новини

Лудогорец чака близо 2300 свои фенове на "Местая"

Лудогорец чака близо 2300 свои фенове на

Разград. Лудогорец очаква близо 2300 свои фенове да подкрепят тима в реванша срещу Валенсия от осминафиналите в турнира за Лига Европа. Двата тима излизат на "Местая" в четвъртък вечер, след като миналата седмица "прилепите" взеха гостуването в София с 3:0.

Разградчани заминават за Валенсия с чартърен полет от София в сряда (19 март). Самолетът на отбора ще излети от терминал 1 в 9,30 ч. Очаква се тимът да бъде на летището около 8,00 ч., информират още шампионите на клубната си страница.

В сряда Лудогорец ще проведе официалната си тренировка на стадион "Местая" във Валенсия в 19,00 ч. Половин час по-рано Стойчо Стоев и Христо Златински ще участват в традиционната пресконференция преди мач в Лига Европа.

Лудогорец се прибира в България в петък (21 март). Чартърът на тима излита от летището във Валенсия в 12,30 ч. българско време и ще кацне във Варна около 16,30 ч. От морската ни столица Лудогорец пътува директно за Разград, където започва подготовка за неделното домакинство на Литекс от първенството.

От Лудогорец напомнят, че цените на билетите за мача с Валенсия са 10 и 12 евро. Испанският клуб вече изпрати 1000 билета в България, които са почти изчерпани. В понеделник Валенсия предостави нови 1000 билета, които ще бъдат разпространени сред българи, живеещи и работещи в Испания. От Разград за Валенсия организирано тръгват 200 привърженици. На "Местая" българският шампион се очаква да бъде подкрепян от близо 2300 фена, каквато е квотата за гостуващата агитка.

ПФК "Лудогорец" ще съдейства на всеки, който желае да се снабди с билет непосредствено преди мача с Валенсия. На телефон +359887200807 феновете могат да получат информация и съвет как и откъде могат да закупят входни талони на "Местая".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе