Извънредни новини

Букарев хвърли оставка

Букарев хвърли оставка

София. След загубата на "Славия" с 1:3 от "Локо" (Пд) Асен Букарев хвърли оставка. "Достойнството не ми позволява да остана. Ще разговарям с г-н Стефанов и ще кажа моето желание да се разделим. Момчетата се нуждаят от шокова терапия. Фланелката на "Славия" трябва да се уважава", обяви той.

"Нямаше как да се спечели с такова поведение. Иска се елементарна преценка на ситуацията, да разбереш, че на този лош терен няма смисъл Петков да подава на Велков", продължи Букарев. "Искахме битката да се води в средата на терена по-близо до наказателното поле на "Локомотив". Отново си вкарахме гол сами. Успяхме да се върнем по някакъв начин през второто полувреме в мача, но след това се дадохме без бой през втората част", добави той.

Във футбола не всичко е пари

в някои случаи и сърцето играе, заяде се жестоко с кръвния враг "Ботев" звездата на "Локо" (Пд) Мартин Камбуров след успеха на "смърфовете" срещу "Славия". "Мисля, че в предстоящите мачове срещу ЦСКА и "Левски" ще играем по-освободено и ще се забавляваме на терена, защото срещу нас няма да има толкова голямо напрежение", предвиди водачът при голмайсторите в елита.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе