Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Шанън Бригс нарече Пулев "онова жалко момче"

Шанън Бригс нарече Пулев

Бивш световен шампион по бокс Шанън Бригс нарече Кубрат Пулев "онова бедно момче". Американецът отново се заяде с Владимир Кличко, в профила си в Instagram, след като стана ясно, че мениджърите на украинеца не изключват възможността за на Кличко срещу Бриг другата пролет.

"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс в своя Инстаграм.

Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник. В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой.

В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро, допълва БГНЕС.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе