Извънредни новини

Божинов в "Левски" от понеделник

Божинов в

София. Валери Божинов все пак ще започне подготовка в "Левски" от понеделник. Нападателят се скара със "Спортинг" (Лисабон) и тренира в София. По принцип Валери поддържаше форма с "Локо", а миналото лято и за малко с ЦСКА. Сега обаче Валери преговаря за договор със "сините" от зимата, а и е впечатлен от работата на сръбския кондиционен треньор. Както написахме, националът няма право да подпише като свободен агент на "Герена", защото е станал такъв след 20 август. "Спортинг" скъса договора на българина, а той се кани да съди португалците.

Феновете на "Левски" обаче вече са на вълна "Лудогорец". В неделя "сините" посрещат шампиона, като от сектор "Б" подготвят поредната си любопитна хореография. От фенклуба приканват всички татковци да доведат на стадиона и децата си в чест на първия учебен ден.

Ултрасите направиха невероятно шоу в последната среща между двата тима, която "сините" спечелиха с гол в последната минута на Станислав Ангелов. Сега Пелето продължава да е под сериозна въпросителна. От "Левски" все още се надяват на някакво лекарско чудо, за да го вдигнат на крака.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе