Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бойко: ГЕРБ загърби егото си на победител

Бойко: ГЕРБ загърби егото си на победител

Изминаха девет години от създаването на ГЕРБ. Този период мина неусетно, защото отдадохме цялото си време, енергия, разум и емоции на идеята, около която се обединихме през 2006 година. Това заявиха лидерът Бойко Борисов и заместникът му Цветан Цветанов в обръщение до депутатите, членовете и симпатизантите на ГЕРБ по повод 9-годишнината на партията.

"И докато партията трупаше победи, ние поемахме все повече отговорност. Отговорност, която ни направи по-мъдри, по-разумни и по-смирени", казаха още те.

"Разбирането, че трябва да работим за просперитета на всички граждани и държавата като цяло, ни накара да загърбим политическото его на партия победител и да развием качествено нов стил коалиционна култура", обявиха още в поздрава си Борисов и Цветанов. Те пожелаха на съпартийците си да бъдат все по-отговорни, разумни, толерантни и позитивни, за да бъде ГЕРБ пример за политика, основана на ценности, идеи и принципи. "И преди всичко бъдете здрави, грижете се за себе си и близките си и най-вече обгръщайте децата с много любов и внимание, защото те са нашето бъдеще", казаха още Борисов и Цветанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе