Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бойко: МВР и ДАНС да спрат за подслушват

Бойко: МВР и ДАНС да спрат за подслушват

Пловдив. Подслушват се телефони наред и това се прави през други градове, обяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Искам да предупредя най-приятелски Йовчев и Писанчев да не го правят, защото подслушването на лидери от опозицията е тежко нарушение в цял свят", обърна се към шефовете на МВР и ДАНС Борисов. На въпроса дали той е подслушван обясни, че от 20 дни никой от управляващите не му се е обаждал.

Според експремиера целта била да се източи някой разговор и да се пусне преди изборите. Лидерът на ГЕРБ нападна Сергей Станишев и Лютви Местан за техни изявления от трибуната на парламента от февруари. "Заплашиха ме. Единият каза: Идете си с мир, за да не стане по другия начин, а Местан заяви, че ще излязат още записи - той откъде знае", коментира Борисов, но бе категоричен, че няма да сезира главният прокурор, защото той бил осведомен за тези изявления от медиите. Лидерът на ГЕРБ обаче бил алармирал всички европейски посланици. Според него медиите питали само за напусналите депутати от ГЕРБ, а пропускали други теми, които били табу. Медиите са под тотален контрол, заяви още Борисов.

Вчера Борисов хвърли патериците и хукна да реже ленти. В Пловдив откри новата детска градина "Малина", за която средствата бяха осигурени от неговото правителство. С пристегнато с шина коляно, заяви, че е спокоен, защото думите отлитат, а направеното остава и посочи модерната сграда на забавачката, за която парите бяха осигурени по време на неговото управление. Веднага след това припомни, че градът чака от държавата пари за довършването на новата многофункционална спортна зала. "Вие сте търпеливи. Докато си гласувате за Станишев и Доган, ще чакате", коментира забавянето на средствата партийният лидер.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе